S10E2 – Jordemoder Katharina MacArtney

Endelig lykkedes det os at få en vaskeægte jordemoder med i Farmænd Podcast og uden at sige for meget, blev det et djævlens godt afsnit😍 Især hvis du går og glæder dig til at være fødselsassistent for din kæreste/kone lige om lidt😁 Katharina MacArtney tager nemlig David og Jasper igennem do’s and dont’s – krydret med historier fra fødegangen😁 God fornøjelse❤️

Farmænd Podcast er lavet i samarbejde med Taxhelper.dk. Hvert år går danskerne glip af 11 millarder kroner, som de betaler for meget i skat, fordi de ikke er klar over hvilke fradrag de har ret til. Det vil Tax Helper gøre op med! Gå ind på taxhelper.dk og svar på et par simple spørgsmål om din skat. Hvis Tax Helper skaffer dig en fortjeneste, tages der 20 % for assistancen. Hvis ikke, er det gratis. I gennemsnit finder Tax Helper 3000 kr pr kunde, så det er bare med, at give det et skud!

Farmænd er lavet i samarbejde Nextory.dk. På www.nextory.dk/farmaend kan du, som ny kunde, få 45 dages gratis lytning og læsning af alverdens lyd- og e-bøger. Brug rabatkoden: Farmaend og gå på opdagelse! God fornøjelse!